Ud af huset med ‘Himmelmekanik’ og ‘Den oversete krop’ - Lauridsen, Kamma; Rand, Sophie Aabjerg; Olsen, Charlotte Trolle; Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2025)
Science Museerne deltog i Big Bang-konferencen 2025 i Odense, hvor der var samlet mere end 1600 naturfagslærere m.v. fra hele landet.