Nyt fra frivilligkorpset - Pedersen, Jes Ingemann Vinther (Stenomusen, 2025)
De sidste par år har Science Museerne arbejdet med at gennemføre en ny organisering af museets frivillige, bl.a. implementering af samarbejdsaftaler, formalisering af frivilliggrupper og rekruttering hertil. Dette arbejde er vi nu kommet i mål med.