Forårsfornemmelser i Væksthusene - Olsen, Charlotte Trolle (Stenomusen, 2025)
Kalenderen siger forår, og i Væksthusene kan man også fornemme, at foråret er på vej. Der er masser af blomstrende planter, bl.a. vaniljeplanten, som vi er ekstra stolte af.