Samlingsarbejdet i 2024 - Buhl, Hans; Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2025)
Steno Museets samlingsarbejde sidste år har budt på interessante donationer. Det drejer sig om elektronmikroskopi og ikke mindst et legendarisk flag, som har været en tur i rummet. Samtidig har der været arbejdet ihærdigt på at registrere og ordne samlingerne.