2024 i tal på Science Museerne - Paldam, Ella (Stenomusen, 2025)
Formidlingschef og vicedirektør ved Science Museerne, Ella Paldam, har kikket nærmere på besøgstallene for sidste år. De viser, at Science Museerne er Jyllands fjerdestørste museum, og at der sker en omfattende formidling.