Videnskab er Lidenskab på ny - Sadka, Dorota (Stenomusen, 2024)
I foråret 2024 gennemførte praktikant i museologi Dorota Sadka en brugerundersøgelse af udstillingen Videnskab er Lidenskab. Udstillingen var blevet ændret for at imødekomme nogle uhensigtsmæssigheder ved den oprindelige opsætning, og målet var at undersøge, hvordan disse ændringer påvirkede publikums oplevelse. Nedenfor fortæller Dorota om sine metoder og observationer samt de vigtigste resultater.