Radioaktivitet: - en strålende opdagelse - Buhl, Hans (Stenomusen, 2024)
I Steno Museets videnskabshistoriske udstilling Det nysgerrige menneske er der et afsnit, som handler om, at vores nysgerrighed kan skabe nye dilemmaer. Det gælder f.eks. den helt uventede opdagelse af radioaktivitet, som hurtigt viste sig at være et tveægget sværd.