Verdensmålene og Science Museerne - Johansen, Helena (Stenomusen, 2024)
FN’s Verdensmål er den mest ambitiøse internationale fremtidsvision til dato. Vi er nu halvvejs igennem den periode, der var sat af til fuldførelsen af verdensmålene. Hvordan ser resultaterne ud? Og kan vi bruge det til noget hos Science Museerne?