Den oversete krop - Paldam, Ella; Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2024)
Mandekroppen har historisk set være det foretrukne studieobjekt i lægevidenskaben, når der for eksempel skulle udvikles et nyt lægemiddel til begge køn. Et udstillingsprojekt skal skabe refleksion over konsekvenserne af den strukturelle ulighed i medicinen.