Stjernekiggeri, workshops og kulturhistorie - Bjælde, Ole Eggers; Olsen, Charlotte Trolle (Stenomusen, 2024)
Siden Ole Rømer Observatoriet genåbnede med stor festivitas i september 2023, har der været masser af aktivitet på bakken i Højbjerg.