Det “nye” frivilligkorps - Pedersen, Jes Ingemann Vinther (Stenomusen, 2024)
Ved Science Museerne har vi omkring 25 frivillige tilknyttet. Frivillige, som med stor energi hjælper museerne med f.eks. planlægning og afvikling af ferieaktiviteter, registreringsopgaver i samlingerne eller at give gartnerne en hånd med i stenbedene ved Væksthusene.