Den sikre basis - Buhl, Hans (Stenomusen, 2024)
I den seneste donation fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur var der bl.a. en metaltråd, som var rullet op på et stort hjul i en kuffert. Selvom det måske ikke lyder af noget særligt, har tråden hjulpet til at give præcise Danmarkskort.