Samlingsarbejdet i 2023: Landmåling og den sidste journalvogn - Buhl, Hans; Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2024)
Der er kommet en del nye og spændende genstande ind i Steno Museets samlinger i det forgange år.