Vinterferien 2024: “Signaler fra rummet” - Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2024)
Stemningen var god, sporlegen enkel og både museumsmedarbejdere, AU-folk og frivillige bidrog til et godt vinterferiearrangement.