Igen – igen! Vinterferie på Steno Museet - Teglhus, Hanne (Stenomusen, 2007)
Vinterferien er altid et højdepunkt i museets årscyklus. Det er en af de ferier, som sædvanligvis får mange familier til at bruge et par af fridagene til museumsbesøg.