Engineering Days i Væksthusene - Olsen, Charlotte Trolle (Stenomusen, 2023)
I Væksthusene – og på Science Museerne generelt – har vi forskellige udfordringer i dagligdagen, som vi går og bøvler lidt med eller undrer os over, men sjældent har tid til at gøre noget ved.