Efterårsferie på Rumstation Steno - Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2023)
Steno Museets efterårsferie i 2023 har også været præget af den aktuelle særudstilling. Emnet var nemlig livet på en fjern rumstation.