Rumstationen: På mission med Andreas Mogensen - Rand , Sophie Aabjerg (Stenomusen, 2023)
I august 2023 åbnede en ny udstilling på Steno Museet, hvor de besøgende får en unik mulighed for at opleve Den Internationale Rumstation (ISS), som den danske ESA-astronaut Andreas Mogensen lever og arbejder på indtil begyndelsen af 2024.