Nyt teleskop på Ole Rømer-Observatoriet - Bjælde, Ole Eggers (Stenomusen, 2023)
I forbindelse med renoveringen af Ole Rømer-Observatoriet vil der blive installeret et nyt, stort teleskop. Men hvordan vælger man det rigtige?