På rumrejse med Andreas Mogensen - Paldam, Ella (Stenomusen, 2023)
Den danske astronaut Andreas Mogensen skal på ekspedition i rummet i år. Efter planen rejser han midt i august til Den Internationale Rumstation, ISS, hvor han bliver i seks måneder, og det kommer ikke til at gå ubemærket hen på Science Museerne.