En nænsom restaurering - Kirkfeldt, Susanne Sindberg (Stenomusen, 2023)
Mange år med observationer af stjernehimlen og tilhørende formidling har sat sit præg på det 110 år gamle og fredede Ole Rømer-Observatorium.