Leg og læring i symbiose - Fisker, Mette Bonnema (Stenomusen, 2023)
Kuglebanerummet på Steno Museet er meget populært både i undervisningssituationer og i ferierne. Her fortæller en af museets formidlere om sine oplevelser og erfaringer.