Samlingsarbejdet i 2022 - Buhl, Hans; Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2023)
Steno Museets arbejde med samlingerne i det forgangne år viser, at samlingsarbejde ikke kun består af indsamling af fysiske museumsgenstande.