Venneforeningens Vinterkomsammen - Olsen, Charlotte Trolle (Stenomusen, 2023)
På selveste kyndelmisse kunne Science Museernes Venner for første gang byde velkommen til Vinterkomsammen. Her kunne man få fyldt helt frisk viden på i selskab med et godt glas vin og en lille snack.