Sciencehytter til Ole Rømer-Observatoriet - Kirkfeldt, Susanne Sindberg (Stenomusen, 2022)
Tre yngre tegnestuer deltog i konkurrencen om design af de kommende Sciencehytter ved Ole Rømer-Observatoriet. Fredag den 11. november blev vinderen afsløret ved en reception på Steno Museet.