Hvordan husker vi Ørsted? - Naldal, Marcus Lee (Stenomusen, 2022)
I forbindelse med en opdatering af vores undervisningsforløb om H.C. Ørsted og elektromagnetismen kom ideen om et forløb, der skulle rette sig mere mod videnskabshistorie.