Bregner er bare noget helt specielt - Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2022)
Efter næsten 25 år med planter i Væksthusene og på Steno Museet gik gartner Birthe Annamann på pension 2. juni 2022. I sin tid har hun både bygget bjerge og passet planter. Hendes favorit er dog bregnerne i Bjergskovshuset.