Mærk Mars - Frentz, John (Stenomusen, 2021)
Efterårsferiens arrangement på Steno Museet gav igen mulighed for at invitere museet yngste gæster og deres voksne indenfor til oplevelser og aktiviteter, de kunne deltage fysisk i.