Unge stemmer i museet - Lauridsen , Kamma (Stenomusen, 2021)
Lige nu er vi i gang med at ændre i Steno Museets udstilling Kære krop, svære krop. I stedet for det gamle tema om mad gennem tiderne kommer der et nyt udstillingsafsnit, der handler om krop og data.