Solformørkelse - Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2021)
Torsdag den 10. juni 2021 kunne man opleve en delvis solformørkelse i Danmark. Det benyttede en masse interesserede gæster sig af til eventen "Solformørkelse på Steno Museet".