Ole Rømer-Observatoriet bliver renoveret - Greve, Linda (Stenomusen, 2021)
Science Museerne modtager betydelig økonomisk støtte til en meget tiltrængt renovering af det 110 år gamle observatorium i Højbjerg. Planlægningen er allerede i fuld gang, og det fysiske arbejde påbegyndes i efteråret.