Aarhus har fået sin egen rumbus - Mikkelsen, Trine Bjerre; Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2021)
I vinterferien rullede Steno Museet ud til private hjem med et nyt koncept – en rumbus med AstroTakeaway. Hundredevis af takeaways blev hurtigt solgt, og vi havde online StjerneSnack til familierne hele uge 7.