Fra den gamle direktør - Pedersen, Kurt Møller (Stenomusen, 2006)
I forbindelse med Kurt Møller Pedersens fratræden som direktør har Stenomusen bedt ham om et tilbageblik på hans tid ved roret på Steno Museet.