Dansk Naturvidenskabs Historie, bind 3 og 4 - , (Stenomusen, 2006)
I fortsættelse af præsentationen i Stenomusen 32 omtales her bind 3 og 4 af firebindsværket Dansk Naturvidenskabs Historie udgivet på Aarhus Universitetsforlag.