Astronomibloggen.dk er startet i raketfart - Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2020)
Astronomi i Aarhus er en af Science Museernes indsatser, som skal formidle astronomi bredt til mange forskellige målgrupper. Astronomibloggen.dk er det nyeste skud på stammen.