Mærkelige maskiner og sære superkræfter - Mikkelsen, Trine Bjerre; Eisenhardt, Signe; Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2020)
Ikke bare emnet var “mærkeligt”, da Steno Museet slog dørene op for efterårsferien “Mærkelige maskiner og sære superkræfter”. For efterårsferien blev ikke, som den plejer.