Vedtægtsændring - Bestyrelsen, (Stenomusen, 2017)
Bestyrelsen har vurderet, at der er behov for en række præciseringer og foreslår derfor en vedtægtsændring, som vil blive sat til afstemning på generalforsamlingen 29. marts 2017. De gældende vedtægter kan ses side 18. Bestyrelsens forslag til ny vedtægt er gengivet nedenfor.