Tag på MarsCamp i vinterferien - Mikkelsen, Trine Bjerre; Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2017)
Er du klar til Mars? Det kan du teste i vinterferien fra 11. til 19. februar 2017. Steno Museet inviterer på en spændende Marsmission med masser af Marsudfordringer for hele familien.