Elektroniske billetter til observatoriet - Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2017)
Der er nu indført elektronisk billetbestilling til Ole Rømer-Observatoriet, og Fuldmåneaften i planetariet på Steno Museet kan også bookes på Science Museernes hjemmeside.