Redaktørens udfordring i Stenomusen 70 - Sørensen, Knud Erik (Stenomusen, 2017)
Redaktøren udfordrede i seneste nummer af Stenomusen læseren, idet han påstod, at 70, LXX, 1000110, 1002, 106, 46 og 3A alle kunne repræsentere samme tal, men i forskellige talsystemer. Hvilke?