ZX81 Go! - Kromann, Mary Marie (Stenomusen, 2016)
Steno Museet fik for nylig doneret mikrodatamaten Sinclair ZX81 til sine samlinger. I forbindelse med registreringen reflekterede samlingsmedarbejder Mary Marie Kromann over Erwin Neutzsky-Wulffs beskrivelse af computeren, som han kalder både et bæst og en stakkels maskine.