70 – et fuldt liv eller fuld af liv? - Sørensen, Henrik Kragh (Stenomusen, 2016)
I anledning af, at Stenomusen nu runder 70 numre, fortæller professor mso Henrik Kragh Sørensen, Institut for Naturfagenes Didaktik, Københavns Universitet, om dette tal.