Farvel til mumien - Kromann-Andersen, Mary-Ann (Stenomusen, 2011)
I forbindelse med Steno Museets kommende udstilling om unge og deres kropskultur siger museet farvel til den aarhusianske mumie Ta-Bast, der vil vende tilbage til Antikmuseet.