Tingfindere og historiefortællere - Kromann-Andersen, Mary-Ann; Teglhus, Hanne (Stenomusen, 2020)
Steno Museet er i fuld gang med forberedelserne til udstillingen Kend din kropspolitik, som blev omtalt i forrige nummer af Stenomusen.