Lærerigt, underholdende og familieegnet - Buhl, Hans (Stenomusen, 2010)
Steno Museet gennemførte i 2009 en brugerundersøgelse, som bl.a. viser, at langt størstedelen af museets gæster er tilfredse med besøget.