50=2,5×20=L=5^2+5^2=1^2+7^2=... - Sørensen, Henrik Kragh (Stenomusen, 2010)
I anledning af Stenomusens jubilæum har redaktionen bedt matematikhistoriker ved Institut for Videnskabsstudier, Henrik Kragh Sørensen, om at reflektere over tallet 50.