Gartner Grøn fik hjælp af gæsterne - Stald, Line (Stenomusen, 2010)
Alle hverdage i vinterferien havde gæsterne i Væksthusene mulighed for at møde og hjælpe Gartner Grøn. Men hvem er Gartner Grøn, hvor kommer han fra, og hvor længe bliver han i væksthusene? Flere af de mindste gæster måtte hen og rykke Gartner Grøn i håret for at se, om det nu også var ægte.