Et spil om overlevelse - Teglhus, Hanne (Stenomusen, 2010)
Steno Museets og Væksthusenes feriearrangementer henvender sig til hele familien. De besøgende er oftest familier med børn i flere aldre, og alle skulle gerne have udbytte af at deltage i aktiviteten.