NatCafé efter de offentlige foredrag i Søauditorierne - Skydsgaard, Morten Arnika; Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2009)
De sidste par år har Det Naturvidenskabelige Fakultet ved Aarhus Universitet med stor succes tilbudt en gratis foredragsrække om aktuelle naturvidenskabelige emner. I den forbindelse holder Steno Museet ekstraordinært aftenåbent.