Midt i en coronatid - Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2020)
Covid-19-epidemien var ikke mange uger gammel, førend flere museer annoncerede, at de indsamlede genstande og andre vidnesbyrd om epidemien. Det har Steno Museets fagleder for medicinhistorie, Morten Skydsgaard, også gjort.